Servicii

Servicii oferite Pensiunea Scorillo ofera servicii de cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Va oferim camere cu pat dublu sau pat matrimonial, precum si apartamente unde va puteti bucura si de beneficiile bailor cu hidromasaj.

Pe timpul verii masa se poate servi pe o terasa inspirata dintr-un trecut indepartat unde elementele din jur, mica cascada, arcadele luminate perfect, te rup din lumea reala si te poarta pe taramuri nebanuite: o lume lipsita de stres si griji cotidiene.

De altfel teresa constituie "piesa de rezistenta" a pensiunii si a aparut din dorinta de a imbina atmosfera calda si familiara a restaurantului cu placerea de a savura in aer liber o masa delicioasa. Ineditul, oferit celor dispusi sa invinga rutina, este caracteristica acestei locatii..

Pensiunea noastra este un loc potrivit si pentru organizarea unor potentiale intalniri de afaceri sau team building-uri, in acest scop beneficiind de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 30 de locuri.
Crama Scorillo Terasa de vara Tenis de masa Masa de biliard


Pentru petrecerea timpului liber si relaxare, aveti la dispozitie servicii de masaj, o crama proprie, precum si o sala pentru agrement cu masa de biliard, tenis de masa si darts.